Шановні студенти, абітурієнти, батьки!

5 квітня о 10:35 до ДСНС в м. Умані надійшло повідомлення про те, що в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини закладено вибухівку.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, екіпажі ДСНС та карети швидкої допомоги. Незабаром прибули вибухотехніки та кінологи з Черкас. За результатами огляду фахівцями всіх корпусів університету слідів вибухівки виявлено не було.

Варто зазначити, що санкція статті 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

Саме цього дня в університеті був оголошений День відкритих дверей. Приїхали сотні вступників та їхніх батьків із різних областей України. Планувалося провести багато заходів для майбутніх абітурієнтів: безкоштовні пробні сесії ЗНО з української мови і літератури, експрес-курси підготовки до ЗНО з усіх предметів, знайомство з новаціями вступної кампанії та перевагами навчання в університеті.

На жаль, програма Дня відкритих дверей не була реалізована, тому інформаційно-консультаційний центр приймальної комісії у будь-який час готовий надати вам вичерпну інформацію про умови вступу, провести тренінги або експрес-курси підготовки до ЗНО за вашим зверненням (вул. Садова, 2, каб. 208; телефони – (04744) 4-05-20; 096-033-96-33;
063-149-79-88).

Ректорат

Пресцентр УДПУ