На запрошення ректора Олександра Безлюдного, проректора з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку Володимира Миколайка та директора Польського культурно-освітнього центру Ігоря Кривошеї УДПУ імені Павла Тичини з робочим візитом відвідав професор Університету імені Адама Міцкевича, доктор габілітований Міхал Ярнецький.

16 вересня відбулась зустріч проф. Ярнецького з адміністрацією університету. Під час зустрічі проректор з наукової роботи Тетяна Годованюк, проректор з гуманітарних питань Наталія Ревнюк, проректор з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку Володимир Миколайко обговорили стратегію щодо подальшої співпраці.

Професор Ярнецький провів ряд зустрічей зі студентами та ознайомив їх із можливостями ступеневої академічної мобільності на мистецько-педагогічному факультеті в м. Каліш (Польща). Зокрема, він зазначив, що на факультеті здійснюється підготовка фахівців з різноманітних педагогічних спеціальностей, охорони та збереження культурних цінностей, музичної, інклюзивної, рекреаційної, дошкільної та спеціальної педагогіки тощо.

Також професор зазначив, що студенти-магістранти мають можливість уже зараз подати документи на навчання та здобути диплом міжнародного зразка, а першокурсники – записатися на курси вивчення польської мови для того, щоб навчатися в майбутньому.

Шановні студенти! Для отримання більш детальної інформації про можливість навчання в Польщі звертайтесь до директора Польського культурно-освітнього центру Ігоря Кривошеї (Умань, вул. Садова, 28, ауд. №113.e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) або у відділ міжнародних зв’язків ( Умань, вул. Садова, 2, аудиторія №220
е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).

Пресцентр УДПУ