28 – 29 липня в місті Ірпені Київської області відбувся Всеукраїнський форум «Державотворець». Протягом двох днів команди з 16-ти міст вчилися проєктному менеджменту, працювали над програмою заходу та портретом майбутнього учасника регіональної програми. Уманську команду представляла лаборантка кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Катерина Чупіна.

Організаторами є Міністерство молоді та спорту України, Українська академія лідерства, Київська обласна державна адміністрація, за підтримки проєкту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» (SACCI).

Привітали учасників програми начальниця відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Мінмолодьспорту Марія Карчевич, голова Київської обласної державноїадміністрації Михайло Бно-Айріян, керівник Української академії лідерства Роман Тичківський та одна з натхненниць програми Ірина Тулякова.

За результатами проведення заходу учасники обмінялися досвідом та компетенціями щодо проведення регіональних програм. Відтак очікується, що восени випускники програми особистісного та професійного розвитку «Державотворець» із 16 регіонів розпочнуть реалізацію програми у своїх містах.

Пресцентр УДПУ