Цьогоріч відбулося обговорення Стратегії державної політики у молодіжній сфері до 2030 року, організоване Міністерством молоді та спорту України, Unicef та Pro.mova. У засіденнях робочих груп взяли участь викладачка кафедри фінасів, обліку та економічної безпеки Наталія Станіслачук, яке відбувалось у місті Києві та представниця нашого ЗВО, студентка історичного факультету Анна Телевань, що проходило в м. Слов'янськ, Донецької області.

Форум відбувався під керівництвом заступника Міністра молоді та спорту Олександра Яреми, заступника директора департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України Олесі Кравченко, а також за участі національних та міжнародних експертів.

Під час заходу було обговорено стан молодіжного середовища, надано пропозиції щодо визначення проблем, викликів та пріоритетних напрямів молодіжної політики, запропоновано шляхи вирішення актуальних проблем та ефективних механізмів роботи з молоддю, з урахуванням перспективи раціонального їх впровадження до 2030 року.

Пресцентр УДПУ