13 жовтня, напередодні визначного державного свята Дня захисника України, делегація Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на чолі із проректором з науково-педагогічної роботи, кандидатом педагогічних наук, доцентом Наталією Ревнюк взяла участь у загальноміських заходах.

Спільно із міською громадою викладачі, співробітники та студенти університету хвилиною мовчання вшанували пам'ять про земляків, учасників антитерористичної операції на Сході нашої держави, які віддали життя, захищаючи рідну землю від підступного агресора.

Міський голова м. Умань Олександр Цебрій з нагоди загальнонаціонального свята вручив почесні грамоти землякам, які в різний час боронили Україну, проявили мужність та відвагу у боротьбі за мирне й щасливе життя. Серед нагороджуваних уманчан був і старший викладач кафедри образотворчого мистецтва УДПУ імені Павла Тичини Юрій Коваленко.

Святковим подарунком всім присутнім до потрійного свята – Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва та Дня захисника України – стала чудова пісня «Я бажаю Вам сонця і миру» у виконанні соліста гурту «Гонта», викладача кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін, заслуженого працівника культури України Валентина Купчика.

Урочисті заходи завершилися покладанням квітів до підніжжя пам’ятника Великому Кобзарю. Спільно із міським головою цю почесну місію виконав і студент Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Андрій Бондаренко.

Пресцентр УДПУ