Науково-педагогічні працівники факультету фізики, математики та інформатики УДПУ імені Павла Тичини, доценти Тетяна Годованюк та Тетяна Махомета взяли участь у роботі семінару «Створення бачення шляхом глибокого аналізу та вивчення педагогічної вищої освіти ЄС та України». Захід проходив у рамках Міжнародного проекту «Модернізація педагогічної вищої освіти з використанням інноваційних інструментів викладання» (MoPED) у Київському університеті імені Бориса Грінченка.

Під час семінару представники закладів вищої освіти, які є учасниками проекту, ознайомилися із організацією освітнього простору в Університеті Грінченка, заслухали звіт про виконання робочого пакету WP1 та взяли участь у його обговоренні. Цікавими були екскурсії сучасними навчально-виробничими майстернями, навчальними лабораторіями і центрами київського вишу.

Відповідно до програми семінару доцент Тетяна Годованюк як керівник академічної групи продемонструвала модель інноваційного класу для навчання студентів, коротко презентувала нові навчальні курси, які будуть розроблені відповідно до завдань проекту, прозвітувала про результати виконання робочого пакету WP 6, лідером якого є Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини.

Пресцентр УДПУ