Минулого тижня у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся Шостий Міжнародний форум-презентація «Інноватика в сучасній освіті». На виставці-форумі, організаторами якої стали Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та компанія “Виставковий Світ», були представлені експозиції, котрі ілюструють сучасний стан розвитку інновацій у наукових установах України, Польщі, США, Австрії, Словаччини та ін.

Учасники наукового форуму - заклади освіти, наукові установи, навчально-методичні центри, органи управління освітою, видавництва, фонди, бізнес-структури - мали можливість презентувати інноваційні досягнення галузі освіти: технічні і електронні засоби навчання, системи дистанційного навчання, досвід міжнародного співробітництва, регіональні освітні мережі, освітні портали, цільові програми і проекти, навчальну та наукову літературу.

У рамках форуму було проведено Всеукраїнський науково-практичний семінар «Освітні інноваційні проекти стратегічного спрямування». Його учасником став кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Сергій Стецик. Сергій Павлович представив досвід використання інноваційних технологій у навчальному процесі нашого університету.


Пресцентр УДПУ