Начальник Центру культури і дозвілля «Гаудеамус» Наталія Дмитрівна Алексеєва та режисер Центру Наталія Вікторівна Алексеєва були запрошені ведучими XIII-го Всеукраїнського фестивалю-конкурсу аматорської творчості «Пісенні візерунки», який проходив в межах проєкту «Відродження починається з духовності».

Фестиваль відбувався в місті Гостомель за підтримки Національної всеукраїнської музичної спілки, Національної хореографічної спілки України, Міжнародного доброчинного фонду «Українська хата», Національної суспільної телерадіокомпанії України (Суспільне мовлення та Суспільне), Екологічного підприємства «Рада», Відділу культури Гостомельської ОТГ.

Засновники та організатори фестивалюКультурно-оздоровчий центр «Цитадель», директор – Лідія Мельник, режисер Ольга Успенська.

Знайомство та співпраця з організаторами фестивалю для колективу університету розпочалися у 2015 році, коли студентський театр драми і комедії УДПУ імені Павла Тичини вперше взяв участь та отримав диплом Лауреата І премії, у 2018 презентували виставу Ореста Огородника «Останній гречкосій» та стали володарями Гран-прі в номінації «Театральне мистецтво».

Працівники ЦКД «Гаудеамус» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини отримали подяки за участь у фестивалі, розвиток аматорської творчості, зміцнення ролі національної культури, цінні подарунки.

Пресцентр УДПУ