Практичний психолог Центру культури та дозвілля «Гаудеамус» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Світлана Цихоня запрошує долучитись до проєкту «Зроби вдих – насолодись моментом».

Вам здається, що ви майже повністю перейшли в режим автопілоту? Кількість приємних моментів за день зводиться майже до нульової відмітки? Ви задумуєтесь над тим, що все цікаве оминає вас стороною? Або ви просто впевнені, що вам не вистачає позитивних емоцій? Чи, можливо, вам всього лише хотілося б помічати красу у повсякденних дрібницях? У будь-якому випадку, долучитися до проєкту, значить сказати «стоп» будівництву стін, які ми зводимо щоразу, коли втрачаємо можливість помітити момент, що дозволив би відчути себе по-справжньому живими. А для цього варто зробити вдих – насолодитися моментом.

Докладніше про проєкт можна дізнатися перейшовши за посиланням.

Даний проєкт може внести декілька крапель змін у ваше море бездонних та неосяжних думок, дещо сколихнути вир емоцій та потік почуттів, спрямувавши життєву енергію та внутрішні недоторкані ресурси, на формування чистого розуміння та глибинної усвідомленості.

Пресцентр УДПУ