Кожний день – повноцінний набір щастя, радості, дитячого сміху і веселощів. Ось таким було літо для однієї із студенток Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини – Наталії Алексеєвої.

Замість пасивного літнього відпочинку вдома, завжди активна та енергійна Наталія, обрала практику в дитячому таборі «Eurocamp» у резиденції «Межигір’я».

Eurocamp – соціальний табір, створений передусім для дітей бійців АТО, а також дітей з багатодітних та малозабезпечених родин.

Окрім відпочинку, діти мають змогу вдосконалювати знання англійської, іспанської та польської мов. Зокрема, Наталя проводила для дітей майстер-класи з польської мови.

Відпочинок у таборі спрямований на різносторонній розвиток дитини та наповнений зустрічами із діячами спорту, культури та мистецтва, знайомством з народними ремеслами, майстер-класами, співом, хореографією, спортом.

Практика в дитячому таборі допомогла Наталі отримати позитивний досвід у спілкуванні з дітьми та мотивувала до подальшої педагогічної діяльності.

Пресцентр УДПУ