Щороку колектив університету ініціює та долучається до благодійних акцій до дня Святого Миколая. Цьогоріч їх відбулось безліч і всі вони стали особливими. На одне з таких свят були запрошені діти, батьки яких знаходяться в зоні АТО або загинули на Сході країни. Промінчиком добра і світла став для них прихід св.Миколая та його щедрі дарунки.

Святому Миколаю завжди допомагають його вірні помічники – добрі, небайдужі люди, адже дуже багато діток зараз потребують уваги. Ляльковий театр факультету дошкільної та корекційної освіти подарував малечі цікаву новорічну казку, і цей мистецький дарунок маленькі глядачі зустріли із захопленням та щирими оплесками. По-дитячому щиро зраділи вони і подарункам св.Миколая, які підготували викладачі і студенти усіх факультетів УДПУ.










День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у світле майбутнє українських дітей, в яке ми щиро віримо. Ніщо так не об’єднує людей як спільне добротворення і бажання зробити когось щасливішим - і щоб ніколи в дитячих очах не було ні смутку, ні горя, а лише яскраві вогники простої дитячої радості.

Є тисяча способів, щоб допомогти стомленому світові поглянути в обличчя Богові й на коротку мить забути все те, що є незначним і жалюгідним. Нехай кожен з нас має у серці та в житті той рукотворний Дух Добра і не лише в цю особливу пору, але й упродовж усього року.

Пресцентр УДПУ