Нещодавно на ім’я ректора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, професора Олександра Безлюдного надійшла подяка від міськрайонної волонтерської організації "Разом", в якій висловлюється щира вдячність колективу закладу за участь у благодійних акціях.

Члени організації «Разом» та її керівник Сергій Мельник вкотре дякують університетській громаді за свідому громадянську позицію, активну і систематичну підтримку українських військових та небайдужість до майбутнього України. Окремі слова вдячності адресовані студентській раді УДПУ, Центру культури і дозвілля «Гаудеамус», факультетам та інституту, а також особисто Олександру Івановичу за всебічну підтримку волонтерського руху та патріотичне виховання молоді.

Зазначимо, що наш університет завжди відгукується на звернення і прохання волонтерів про допомогу. Студенти, викладачі та співробітники університету лише в 2018 році долучилися до цілого ряду благодійних акцій («Великодній кошик для солдата», «Добро жменями», «Павучок», «Подаруй надію» та ін.), спрямованих на підтримку військових Української армії, дітей прифронтової зони, переселенців та усіх, хто в нинішній складній ситуації потребує допомоги. Спільними зусиллями студентсько-викладацький колектив університету збирав кошти для придбання ліків, засобів гігієни, канцелярських товарів, солодощів і фруктів, власними силами випікав великодні паски, виготовляв обереги і листівки, долучався до плетення маскувальних сіток.

Дякуємо всім, хто брав участь доброчинних заходах, проявив увагу та милосердя до ближнього! Нехай зроблені нами добрі справи сприяють наближенню миру на нашій землі!

Пресцентр УДПУ