Заслужений працівник культури України, художній керівник, режисер-постановник народного студентського театру драми і комедії, викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Наталія Алексеєва вкотре стала лауреатом І премії двотурового Міжнародного українсько-хорватського багатожанрового дистанційного фестиваль-конкурсу «STARS OF CROATIA». Номінація «Оригінальний жанр, читці, проза».

Цього разу ми вітаємо не тільки Наталію Дмитрівну з перемогою, а й її ученицю Маргариту Зубіцьку, яка стала лауреатом І премії у Міжнародному багатожанровому фестиваль-конкурсі мистецтв. Номінація «Оригінальний жанр. Читці»

Приємно зауважити, що Наталя Дмитрівна постійно пропагує українське слово серед студентської молоді та широкого загалу, прагне виховати та сформувати серед своїх вихованців непереборне бажання бути справжніми патріотами України. Це ми можемо бачити на прикладі діяльності студентського народного театру драми і комедії, який під її керівництвом понад 22 роки зробив чимало для утвердження і становлення позитивного іміджу української мови, як серед співвітчизників, так і міжнародної спільноти.

Вітаємо пані Наталію з перемогою! Бажаємо невичерпного натхнення, ще більш яскравих і плідних творчих проєктів, подальших успіхів у роботі та нових перемог!

Миру і безпеки нам всім!

Diplom.pdf

Podyaka.pdf

Пресцентр УДПУ