6 липня об’єднав усіх любителів футболу і не тільки…. в Уманському державному педагогічному університеті відкрито спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям.

Урочиста церемонія відкриття спортивного майданчика проходила в рамках культурно-мистецького проекту «Умань – культурна столиця України» започаткованого народним депутатом України Антоном Яценком. Слід зазначити, що футбольне поле відреставроване та переобладнане за допомоги народного депутата України Яценка спільно з педагогічним університетом.


Почесну місію відкриття поля – перерізання стрічки, було покладено на народного депутата України Антона Яценка та ректора університету Наталію Побірченко і юного вихованця дитячої спортивної школи Олега Андрощука.

Незабутнім для юного футболіста залишиться перший удар по м’ячу разом з народним депутатом. А вихованці дитячо-юнацької спортивної школи та студенти факультету фізичного виховання УДПУ продемонстрували глядачам свої вміння на новому полі.





Під овації публіки пройшли товариські матчі між збірними командами університету (тренер Олег Андрощук). та командами спортивно-юнацької школи міста Умань (тренери Геннадій Лісовий та Олександр Казанюк). Відтепер, на сучасному футбольному полі зможуть тренуватися не лише студентські, а й шкільні команди міста – усі любителі спорту.



Ось така важлива подія була в центрі уваги студентів, школярів, ЗМІ та громадськості міста.

Пресцентр УДПУ