Представники Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з нагоди Дня молоді були відзначені нагородами різного рівня.

Обласною премією для молоді за особливі заслуги у розбудові молодіжної політики в Черкаській області нагороджена координатор Гендерного центру Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Алла Войтовська. Напередодні свята Алла Іванівна була запрошена в м.Черкаси, де заступник голови обласної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв та начальник управління сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський привітали соціально й громадсько активних молодих людей Черкащини, які стали переможцями обласної премії.

Грамотою Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації за активну участь в реалізації державної молодіжної політики та з нагоди Дня молоді відзначена магістрантка факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ Антоніна Кокоша.

Подяку міського голови м.Умань за активну участь у громадському житті міста, ініціативність, креативність, молодіжний творчий потенціал одержала викладач кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін, художній керівник та диригент Молодіжного камерного хору Оксана Прокулевич.

Вітаємо наших викладачів та студентку із одержанням нагород та бажаємо їм активності, цілеспрямованості, натхнення для реалізації задуманого.

Пресцентр УДПУ