В УДПУ відбувся фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Пісенний вернісаж-2019», заявки на який подала рекордна кількість учасників з різних факультетів та інституту: 40 вокалістів та гурт «Штурм».

Засновник і організатор фестивалю – заслужений працівник культури України, начальник Центру культури та дозвілля «Гаудеамус» Наталія Алєксеєва.

Конкурсантів оцінювало професійне журі у складі заслужених працівників культури України Василя Семенчука, Валентина Купчика, Петра Волошина, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Ольги Козій. Чистий звук і світлові ефекти забезпечував звукорежисер Олег Гончар. Ведучі – актори студентського народного театру драми і комедії Марія Діденко та Владислав Березовський.

Володарем Гран-прі «Пісенного вернісажу-2019» стала Лада Карпушина. Дипломами І ступеня нагороджені Катерина Шуляк, Ірина Автухова; дипломами ІІ ступеня – Альона Свинар, Юлія Гурак, Владислав Тарасюк; дипломами ІІІ ступеня – Марія Павлишина, Валерія Салій, Юлія Ткачук, Євгеній Гуменюк.

Голова журі Василь Семенчук вручив учасникам конкурсу дипломи і подарунки від ректорату та грошові винагороди переможцям від профкому УДПУ.

Завершився пісенний вернісаж спільним виконанням Гімну України. Детальніше на сайті.

Студентська рада університету (співорганізатор) та оргкомітет висловлюють щиру подяку за фінансову підтримку фестивалю-конкурсу ректорату університету, особисто ректору, професору Олександру Безлюдному та голові профкому Валентину Хитруку. Фестиваль залишив у серці кожного приємні враження, а головне – продемонстрував, що в нашому університеті навчаються талановиті й розумні, креативні та ініціативні студенти.

Пресцентр УДПУ