Завершується жовтень, а це означає, що час підсумувати результати фотопроекту «Зроби вдих – насолодись моментом», проведеного психологом УДПУ імені Павла Тичини Світланою Цихонею. Упродовж вересня-жовтня всі бажаючі мали змогу поділитися своїми фотографіями, які, на їхню думку, передають цінність неповторного моменту. Учасники проекту вразили своєю здатністю бачити прекрасне, вмінням виділити основне, створювати мрійливу та емоційно-піднесену, або ж, загадкову та напружену атмосферу.

Особливу вдячність за участь у проекті висловлюємо Анні Атаманенко, Yulchitay Pesotskaya, Lucius та Лесі Ткаченко. Їхні фотографії розкривають щирі та глибокі переживання неповторного моменту, а у поєднанні із натхненними резюмуючими назвами, що ілюструють бачення авторів, дані роботи, безперечно, здатні здійснювати терапевтичний ефект та служити мотивацією для популяризації фотомистецтва.

Повну колекцію робіт наших учасників можна відшукати, перейшовши за посиланням. І хоча проект офіційно оголошується закритим, рекомендація залишається актуальною: зробіть вдих – насолодіться моментом!

Пресцентр УДПУ