Вступна кампанія в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини ще продовжується, але певні етапи вже завершені.

Нині в університет уже подали оригінали документів 4154 особи. Вони обрали для навчання наш ЗВО і зробили правильний вибір!

Як зазначила сьогодні Міністр освіти і науки Лілії Гриневич на прес-конференції щодо підсумків вступної кампанії цього року в Україні, саме Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини разом з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут», Вінницьким державним педагогічним університетом імені Михайла Коцюбинського, Харківським національним технічним університетом сільського господарства імені Петра Василенка увійшов до Топ–5 університетів, які збільшили свою кількість місць державного замовлення (1231 місце).

Цьогоріч багато вступників з високими балами ЗНО обирали
1–2 пріоритетом Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, завдячуючи популяризації переваг навчання в нашому університеті та цікавих програм, за якими здійснюється підготовка майбутніх фахівців. Це і дало змогу отримати значну кількість державних місць у широкому конкурсі, де місце йде за студентом.

Сьогодні УДПУ імені Павла Тичини – найбільший сучасний заклад вищої освіти європейського рівня на Черкащині, який забезпечує ринок праці висококваліфікованими та конкурентоспроможними фахівцями за широким спектром педагогічних, інженерно-технологічних, соціально-поведінкових та економічних спеціальностей.

Підготовка фахівців з вищою освітою в університеті відбувається за освітніми ступенями та спеціальностями зі спеціалізаціями і профілями, освітніми програмами, формами навчання на основі ліцензії освітньої діяльності Міністерства освіти і науки України.

Наш заклад вищої освіти обирають для продовження навчання та здобуття майбутньої професії не лише випускники шкіл, але і особи, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста, ступінь бакалавра чи магістра. Університет також надає освітні послуги іноземним громадянам.

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини гарантує якісну освіту, навчання, стажування та практику за кордоном, активне студентське життя та комфортні умови. Запрошуємо до сучасного, мобільного та успішного університету, навчатись у якому престижно і цікаво.

А також нагадуємо про додатковий набір на денну та заочну форми навчання за освітніми ступенями «Бакалавр» та «Магістр» за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт). Прийом документів та заяв розпочинається з 16 серпня 2019 року і закінчується 20 серпня 2019 року о 16:00.

Пресцентр УДПУ