21 липня із робочим візитом в Уманський  державний педагогічний університет імені Павла Тичини завітав ректор Київського університету права Національної академії наук України, професор Юрій Бошицький. Метою зустрічі Юрія Ладиславовича із ректором УДПУ Олександром Безлюдним стало підписання договору про співробітництво між навчальними закладами у сфері науково-дослідної, освітньої, культурної, виховної та іншої діяльності.

Угода передбачає реалізацію спільних науково-дослідних проектів і розробок, організацію та проведення наукових, науково-практичних, науково-методичних конференцій, семінарів та інших заходів, обмін професійним досвідом тощо.

Заплановані також стажування викладачів та студентів на базі Київського університету права та європейських вищих навчальних закладів, налагодження міжнародної співпраці з питань археологічних досліджень, політики інтелектуальної власності в університетах, проведення взаємних літніх шкіл, спільні заходи спортивного, культурно-масового, виховного характеру.

Таким чином зроблено ще один важливий крок для розвитку наукової діяльності та міжнародного співробітництва нашого університету.

Пресцентр УДПУ