17 квітня під час чергового засідання ректорату відбулося підписання угоди про співпрацю між Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини та Комунальним вищим навчальним закладом «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж імені Т.Г.Шевченка» на 2018 – 2023 рр.

На початку засідання ректор УДПУ, професор Олександр Безлюдний, привітав шановних гостей – делегацію УГПК на чолі із директором Ольгою Чепкою. У своєму виступі Олександр Іванович зазначив, що між нашими навчальними закладами існує тісна співпраця впродовж багатьох років. За цей час підписано не одну угоду про співробітництво, остання з них укладена три роки тому. Однак у зв’язку із змінами у освітньому законодавстві виникла необхідність розробити текст нової угоди про співпрацю між найстарішими педагогічними навчальними закладами Черкащини.

Директор гуманітарно-педагогічного коледжу імені Т.Г.Шевченка Ольга Чепка під час виступу зауважила, що нині наші навчальні заклади переходять на якісно новий рівень співпраці. Розповідаючи про діяльність та досягнення Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Т.Г.Шевченка, Ольга Володимирівна підкреслила важливість співпраці між коледжем та нашим університетом у різних напрямках освітньо-наукової діяльності.

Із текстом угоди, що передбачає співпрацю в сфері освітньої, профорієнтаційної, навчально-методичної, психолого-педагогічної, науково-експериментальної, виховної, організаційної та інших видів діяльності, можна ознайомитися тут.

Пресцентр УДПУ