Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини запрошує абітурієнтів на курси довузівської підготовки. Під час навчання під керівництвом досвідчених викладачів абітурієнти мають можливість успішно підготуватися до складання зовнішнього незалежного оцінювання з предметів, що виносяться на конкурс до вступу у ВНЗ.

Слід наголосити, що підготовчі курси, які організовує наш університет, користуються великою популярністю і повагою серед абітурієнтів і вважаються одними із найкращих та найефективніших в регіоні. Тут роблять все, аби привести рівень знань слухачів, майбутніх абітурієнтів, до вимог університетських програм. Навчання на курсах забезпечує не тільки високий рівень знань, а й можливість долучитися до роботи в гуртках, участі в творчих конкурсах, олімпіадах, стати членом Малої академії наук. Головний пріоритет діяльності курсів - це якість підготовки випускників.

Зусилля довузівської освіти в УДПУ спрямовані не тільки на підготовку школярів до вступу у вищий навчальний заклад, але й на пропаганду освіти загалом, популяризацію досягнень науки, розвиток творчого потенціалу молоді й підвищення її освітнього рівня, пошук та підтримку обдарованих дітей і сприяння їх подальшому навчанню.

У нинішньому році чимало абітурієнтів, які стали першокурсниками університету, вчилися в системі довузівської підготовки. Крім ефективної підготовки з дисциплін, які винесені на тестування, майбутні абітурієнти під час навчання можуть налаштуватися на майбутню професію, познайомитися з викладачами і кафедрами, відчути атмосферу університету.

Отже, для осіб, що не подолали бар’єру мінімально підготовленого абітурієнта пропонується семимісячний курс: навчання проводиться на денній формі (з понеділка по п’ятницю), обов’язковими предметами є українська мова та література, історія України, а інші предмети абітурієнт може обрати відповідно до подальшого напрямку підготовки.

Для учнів 9-11 класів підготовка здійснюється у вихідні дні (субота, неділя) відповідно до індивідуального графіку.

Детальну інформацію можна отримати за телефонами: 0960871968; 0666647700; 0631497988.

Пресцентр УДПУ