Нещодавно в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулась важлива подія – проведено Перший міський фестиваль з психології «Психологія в моєму житті: сім’я від А до Я», організований факультетом соціальної та психологічної освіти спільно з відділом освіти Уманської міської ради.

У фестивалі взяли участь учнівські команди Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені О.С.Пушкіна, УНВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10 – медична гімназія», Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 імені М. П. Бажана, Уманської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 12 з поглибленим вивченням англійської мови, Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14.

З вітальним словом перед присутніми виступила проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат педагогічних наук, професор кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Олена Кірдан.

Гостями фестивалю були начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради Наталія Вдовиченко, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Уманської райдержадміністрації Наталія Станіславчук, декан факультету соціальної та психологічної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Оксана Гоменюк, завідувач психолого-медико-педагогічної консультації відділу освіти Уманської міської ради Юлія Алєксєєнко, виконавчий директор розважального спортивно-оздоровчого комплексу «Амарант» Оксана Овчарук.

Програма фестивалю включала цікаві конкурси та завдання, в яких учні мали можливість продемонструвати свої знання з психології сім’ї та міжособистісних стосунків. Підготовкою команд займались практичні психологи шкіл під керівництвом завідуючої психолого-медико-педагогічної консультації Юлії Алєксєєнко.

По завершенню змагань і після підведення їх підсумків учні отримали грамоти та подяки у різних номінаціях. Матеріальним стимулом стали солодкі подарунки та сертифікати на відвідування боулінгу та ролледрома від спонсора фестивалю – спортивно-сімейного комплексу «Амарант».

Пресцентр УДПУ