Відбулись змагання з шахів та шашок серед студентів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Турнір пройшов з ініціативи студради університету (голова Катерина Чупіна) та за планом спортивно-масової роботи (голова спортклубу Володимир Щербина).

У змаганнях взяло участь 22 студенти. Це були найсильніші представники з різних факультетів, тому боротьба була цікавою та запеклою. Кожна помилка вартувала поразки.

У підсумку маємо переможців інтелектуальних ігор. У змаганнях з шашок:  І місце – студент 3 курсу історичного факультету Максим Стангріт; ІІ місце – студент 2 курсу природничо-географічного факультету Діонисій Григоренко; ІІІ місце – студент 4 курсу факультет фізичного виховання Атанияз Аллаберенов.

В змаганнях з шахів: І місце – студент 2 курсу факультет іноземних мов Віталій Кізокян; ІІ місце - студент 4 курсу факультет фізичного виховання Шазат Каюмов; ІІІ місце - студент 4 курсу факультет фізики математики та інформатики Джумамират Маметжумаєв. Всі вони були нагороджені грамотами та медалями.

Вітаємо переможців турніру!

Пресцентр УДПУ