Нещодавно пролунав останній дзвоник і для перших випускників педагогічного ліцею, з яким наш університет співпрацює. Красиві, урочисті, сповнені бажання продовжувати навчання і надалі, вони прийшли на святкову лінійку. Директор педагогічного ліцею Майя Теличко підбила підсумки навчального року, розповіла про досягнення учнів і педагогів, вручивши нагороди, грамоти та дипломи. Побажала ліцеїстам міцного здоров’я, успіхів та нових звершень.

Привітати зі святом останнього дзвінка випускників педагогічного ліцею завітали і представники Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на чолі з проректором з науково-педагогічної роботи Тетяною Кочубей. Від імені ректора професора Наталії Побірченко та всього колективу університету Тетяна Дмитрівна щиросердно з теплими привітаннями звернулася до випускників, усіх учнів, педагогів та батьків. Побажала їм наснаги, уміння боротися з життєвими труднощами, радості й удачі та здійснення заповітних мрій.



Після невеликої концертної програми ліцеїсти подарували усім присутнім шкільний вальс. Сердечні побажання лунали цього дня на адресу винуватців свята і від батьків, які благословили випускників на успішне доросле життя.

Пресцентр УДПУ