Вступ до закладу вищої освіти, початок навчання – це досить складний і багатогранний процес адаптації в житті кожного студента, до якого входить активне пристосування до нових умов життя, соціального середовища та включення в кардинально новий вид діяльності. Тепло, зі щирою турботою в університеті зустріли першокурсників.

Після урочистої посвяти на них чекали знайомство з університетом, викладачами, кураторами, адаптаційні тренінги. Свої програми студентам першого курсу презентували факультети та інститут. Їх представники розповіли про можливості, які відтепер є у нових членів великої родини під назвою Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, пройшли батьківські збори. Знайомство продовжувалось і під час екскурсій містом – в дендропарк «Софіївка», краєзнавчий музей, до картинної галереї, Державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань», боксерського клубу «Арес», на комплекс уманських фонтанів, в планетарій та агробіостанцію УДПУ.

Попереду у студентів ще багато приємних відкриттів та шансів скористатися перевагами обраної ними спеціальності. А сьогодні в їх житті триває перша студентська осінь. І завдання університету – зробити її цікавою, корисною та незабутньою, допомогти студентам  ще більше полюбити обрану професію. Студентське життя в нашому університеті вирує. І ті, хто прийшов сюди за знаннями, отримують значно більше, ніж очікували. Щасти Тобі, студенте УДПУ! Все цікавіше – попереду!

Пресцентр УДПУ