Команда історичного факультету нашого університету у складі Олександри Квасневської, Ольга Перепелюк та Ігоря Опацького посіла третє місце на ІІ Всеукраїнському студентському турнірі істориків, який проходив на базі Київського університету імені Бориса Грінченка.


Випробувати свої знання, ерудицію, висловити власний погляд на події історичного минулого та взяти участь в цікавих дискусіях з’їхалися студенти з багатьох університетів України. Загалом учасниками турніру стали 23 команди. Це була вельми напруженена інтелектуальна боротьба, та студенти нашого університету виступили дуже гідно, продемонструвавши високий рівень підготовки, логічного мислення та знання історії.


Вітаємо з успішним виступом на турнірі, бажаємо подальших успіхів та перемог, щастя та здоров’я, а також не зупинятися на досягнутому, а тріумфально завойовувати нові перемоги!

Дякуємо науковому керівникові команди істориків УДПУ, професору Ігорю Кривошеї за допомогу у підготувовці студентів до конкурсу, формування у молодих людей серйозного ставлення до історії, до науково-дослідної діяльності, а переможців - за наполегливість, бажання пізнавати щось нове з історії нашої Батьківщини та світу.


Ректорат
Профком
Студрада