Запрошуємо випускників бакалаврських програм та здобувачів освітнього ступеня «Магістр» у період із 17 лютого до 6 березня 2020 року взяти участь в опитуванні, яке організоване Центром забезпечення функціонування системи управління якістю освітньої діяльності за підтримки Центру дистанційного навчання та студентської ради університету.

Опитування проводиться з метою оцінки здобувачами вищої освіти якості освітніх програм на етапах здобуття і досягнення програмних результатів, вивчення їхньої думки про необхідність змін чи покращення складових освітнього процесу, для збору інформації про міжнародне стажування/навчання студентів в університеті, з’ясування їхніх очікувань і планів на майбутнє працевлаштування чи навчання тощо.

Опитування передбачає заповнення здобувачами анкети «Якість освітніх програм», розміщеної на головній сторінці інформаційно-освітнього середовища університету (система Moodle) за посиланням. Щоб заповнити анкету, студентові необхідно ввійти в систему Moodle, скориставшись персональним логіном і паролем.

Анкета носить особистісний, оцінний і анонімний характер. Відповіді студентів будуть проаналізовані в узагальненому вигляді і використані для удосконалення системи якості освіти та освітньої діяльності в університеті.

Пресцентр УДПУ