Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини готує висококваліфікованих фахівців, гарантує якісну освіту, навчання, стажування та практику за кордоном, активне студентське життя та комфортні умови.

Освітнє середовище нашого закладу освіти побудоване на інтеграції науки, освіти та культури. Університет давно завоював імідж фундатора розвитку культури, мистецтва та спорту в Черкаському регіоні та й Україні загалом. Здобуваючи освіту в університеті кожен студент має можливість розвивати свої здібності та обдарування, реалізувати творчий потенціал; брати активну участь в управлінні університетом; проявляти себе в науці, спорті, мистецтві, громадській діяльності; здобувати перемоги у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, змаганнях, олімпіадах. Навчаючись в нашому університеті, кожен студент має можливість зустрічатися з цікавими та неординарними людьми, здобути неоціненний досвід.

Отримані знання і навички допомагають випускникам успішно працевлаштуватися, оволодіти новою сферою діяльності, а у майбутньому знайти справу свого життя. Під час навчання у студентів формуються не лише професійні якості, але і лідерські та комунікативні навички. Тому багато випускників, крім того, що працюють в освіті, стають відомими громадськими та політичними діячами, ведучими, журналістами, підприємцями, митцями, спортсменами, перекладачами, винахідниками.

Якщо хочете дізнатися більше інформації про випускників УДПУ імені Павла Тичини, запрошуємо приєднатися до Асоціації у Facebook. Тут можна знайти цікаву інформацію про навчання, подальший життєвий шлях, досягнення випускників минулих років та стати частиною дружньої студентської родини УДПУ.

Навчання в УДПУ імені Павла Тичини – це якісна освіта, змістовне дозвілля, саморозвиток і успішне майбутнє.

Пресцентр УДПУ