В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася зустріч з представниками Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України в межах форуму «Освіта в пріоритеті». Спікерами зустрічі виступили голова Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Сергій Бабак, заступник голови Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Сергій Колебошин, голова підкомітету з питань професійно-технічної освіти та фахової передвищої освіти Ольга Коваль та керівник освітніх проектів компанії «Дикун» Олена Ярошинська. Науково-педагогічні працівники та студентство університету взяли активну участь в обговоренні проблем розвитку вищої педагогічної освіти в Україні.

Учасники зустрічі шляхом конструктивного діалогу намагалися знайти вирішення наболілих питань, обговорювали виклики вищої освіти, які необхідно вирішувати на законодавчому рівні.

Виконуюча обов’язки ректора університету, кандидат історичних наук, доцент Олена Дудник зазначила, що на сьогоднішній зустрічі дійсно відбувся діалог між освітянами-практиками та представниками законодавчої ланки розвитку освіти в Україні. Висловила подяку спікерам та побажала успіхів у подальшій роботі.

Пресцентр УДПУ