За підсумками роботи органів студентського самоврядування УДПУ в 2013/2014 навчальному році була проведена звітно-виборна конференція. На конференції було заслухано звіт про роботу Студентської ради за минулий навчальний рік, проведено вибори нового складу студради та обрано делегатів до Вченої ради університету.

Серед присутніх на засіданні були представники студентської громади від усіх факультетів, проректор з гуманітарних питань Дмитро Балдинюк, завідувач відділу виховної роботи Наталія Ревнюк, заступник голови профспілкового комітету Лілія Крутченко.



Конференція пройшла з дотриманням усіх процедур. Звітну доповідь про виконану роботу заступника голови Студентської ради Дарії Мєхової визнали задовільною. У своєму виступі Дарія наголосила на важливій ролі студентського самоврядування в житті університету та його дієвості у надзвичайно складних умовах сьогодення.

На засіданні підвели підсумки роботи та обговорили актуальні питання структурних підрозділів Студентської ради, зокрема наукового, інформаційно-комунікативного, культурно-просвітницького секторів та соціально-психологічної служби.


Проректор з гуманітарних питань Дмитро Балдинюк подякував за злагоджену роботу та співпрацю студради з адміністрацією ВНЗ, побажав подальших успіхів у роботі. Також Дмитро Іванович запропонував на розгляд нову редакцію Положення про студентське самоврядування в УДПУ відповідно до нового Закону України «Про вищу освіту», акцентуючи увагу на окремих пунктах.



Результатом конференції стало обрання нового складу Студентської ради УДПУ, студентів-членів Вченої ради університету та прийняття Положення про студентське самоврядування.

Цього ж дня оновлена студентська рада обрала голову студради. Нею стала студентка факультету соціальної та психологічної освіти Дарія Мєхова. Також було обрано заступника голови – Ірину Большакову (студентку факультету української філології) та секретаря – Карачинецьку Катерину (студентку факультету початкової освіти).

Бажаємо новообраній Студентській раді успіху і натхнення в реалізації задумів та ідей!

Пресцентр УДПУ