Читальний зал №3 бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини розпочинає літній фотоконкурс «Що ти читаєш влітку?».

Для участі в конкурсі не обов’язково читати по три книжки в день, достатньо любити цю справу та розуміти роль читання у сучасному світі. Бібліотека університету завжди підтримує творчих, неординарних, активних людей та охоче експериментує, аби віднайти серед студентства, викладацького складу та усіх охочих талановитих особистостей.

Умови конкурсу:

  • сфотографуватися з книгою;
  • надіслати фото на електронну адресу бібліотеки (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) або ж додати в соціальній мережі «Фейсбук» (https://www.facebook.com/library.udpu/);
  • вказати назву роботи, ім’я та прізвище учасника, дату народження, факультет, курс, групу (кафедру або назву посади для викладачів і співробітників), номер телефону, коротку біографічну довідку;
  • кількість фоторобіт, які подаються учасниками конкурсу, - 1 фото;
  • світлими мають бути якісними та оригінальними;
  • сюжет світлин - читання книги, популяризація друкованого слова.

До конкурсу не допускаються роботи, які пропагують насильство, релігійну та етнічну ворожнечу, містять політичну рекламу, пропагують погані звички (алкоголізм, наркоманію, тютюнопаління) та не відповідають Закону України «Про захист суспільної моралі».

Фотоконкурс триватиме з 20 червня до 31 серпня 2018 року. Переможець отримає смаколики та диплом «Я люблю книгу!». Нагородження відбудеться в бібліотеці університету 28 вересня 2018 року.

Не гайте часу! Беріть до рук фотоапарат та улюблену книжку, отримайте приємні емоції та гарний настрій!

Пресцентр УДПУ