Основним завданням бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини є інформаційна підтримка навчального та наукового процесів в університеті, які нині здійснюються в дистанційному режимі. Викладачі, студенти та науковці сьогодні навіть більше, ніж завжди, потребують інформаційної допомоги.

Бібліотека у межах співпраці з Інститум економіки та бізнес освіти, Факультетом української філології та Факультетом соціальної та психологічної освіти організувала онлайн-заняття «Академічна доброчесність: оформлення списку літератури за ДСТУ 8302:2015 Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання» для здобувачів другого та третього рівнів вищої освіти. Зустріч відбулась у дистанційній формі на онлайн-платформі Google Meet. Заняття провела завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу Яна Коваленко.

Слідкуйте за анонсами у Фейсбук та на сайті Бібліотеки щодо наступних занять з академічної доброчесності. Інформаційно-бібліографічний відділ книгозбірні УДПУ запрошуємо до співпраці!

Пресцентр УДПУ