Весняна пора – справжнє свято для представниць прекрасної статі. Цього разу в Інституті економіки та бізнес-освіти УДПУ відбувся конкурс «Міс інституту – 2018». Серед семи претенденток визначали найкрасивішу, найкмітливішу та найталановитішу.

Боротьба за титул була напруженою і видовищною. Красуні-економістки Владислава Кравченко, Анастасія Лимаренко, Марія Діденко, Юлія Кучеренко, Анастасія Чумак, Олена Косуліна, Карина Гуртовенко дефілювали, презентували себе за допомогою фотослайдів та поетичних рядків, відповідали на питання і демонстрували таланти. На конкурсі краси дівчата співали, танцювали, показували гумористичні сценки та акробатичні номери, дивували кулінарними уміннями.

Незалежне журі визначило переможниць у різних номінаціях: “Міс грація”, ”Міс оригінальність” ,”Міс в соціальних мережах”,  “Міс чарівність”, “Міс романтичність” ,”Міс харизматичність”.

Володарем титулу «Віце-міс» стала Анастасія Чумак, а омріяну корону і титул “Міс Інституту економіки та бізнес-освіти - 2018” здобула Марія Діденко.

Пресцентр УДПУ