Факультет іноземних мов Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини провів традиційний для цієї пори лінгвокультурний захід «Німецька осінь».

Організаторами свята виступили викладачі секції німецької мови кафедри теорії та практики іноземних мов Марія Кирилюк, Юлія Казак, Галина Авчіннікова, Наталія Ставчук. Активну участь у святкуванні взяли студенти II-IV курсів та 15 C групи першого курсу факультету іноземних мов, які вивчають німецьку мову як спеціалізацію.

Традиційно на цій зустрічі діляться своїми враженнями про перебування в Німеччині студенти факультету, котрим вдалося побачити на власні очі німецькомовну реальність чи вдосконалювати свої знання на мовних курсах. Цього разу про своє перебування на стажуванні в Німеччині розповіла старший викладач кафедри теорії та практики іноземних мов Галина Авчіннікова.

Справжньою окрасою свята стала концертна програма за участю студентів 31 та 26 С груп з піснею «Wie die Wolken», студентів із Туркменістану з гумористичною сценкою та Вепи Джумаєва із піснею «Du bist real».

Легка, невимушена і водночас академічна атмосфера свята та традиційний заключний номер «Das alles ist Deutschland», що вразив енергетикою патріотизму німців, порадували викладачів та студентів, викликали бурхливі аплодисменти.

Детальніше про захід: https://fld.udpu.edu.ua

Пресцентр УДПУ