Останні вихідні жовтня студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини мали можливість провести в одному із найстаріших та найромантичніших міст України – Львові.

Дводенна екскурсія, яку організував Центр культури та дозвілля «Гаудеамус», подарувала незабутні враження.

Першого дня здійснили виїзну екскурсію до Почаївської лаври, познайомились з історичними та архітектурними пам’ятками м. Почаїв (Тернопільська обл.), оглянули експозиції краєзнавчого музею.

За давньою традицією побували у Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької та із задоволенням переглянули ліричну комедію чеських авторів Я. Отченашека та Я. Баліка «Ромео і Джульєтта».

А вже другого дня піднялися на Високий замок, де відкривається велична львівська панорама, відвідали собор Св. Юра, музеї та храми, пам’ятки архітектури, здійснили пішу прогулянку містом. І хоч погода видалася не занадто привітною, усіх зігрівала запашна львівська кава, гостинність місцевих жителів, цікаві розповіді екскурсовода.

З гарним настроєм екскурсанти повернулися до буденного студентського життя. Приємні спогади про Львів назавжди залишилися у їхніх серцях.

Пресцентр УДПУ