З 13 по 17 травня в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбуваються зустрічі та лекційні заняття з професором, мистецтвознавцем, архітектором з Португалії Інеш Морейро.

Інеш Морейро – багатогранний, талановитий митець, яку важко однозначно віднести до лише однієї галузі знань. Редактор світових видань з архітектури, куратор мистецьких виставок, дизайнер, культуролог, письменниця, викладач університету Порту – все це одна особистість.

Глибина питань, які піднімалися дослідницею під час зустрічей на різних факультетах, засвідчує її всебічну обізнаність та компетентність як у царині Мінерви, так і освіти, загалом.

Під час лекцій професора студенти та викладачі нашого університету мають змогу долучитися до осмислення глибини нашарувань культурних, історичних та дизайнерських вимірів національної спадщини народу через призму її розуміння сучасним суспільством. Інеш Морейро знайомить аудиторію з експериментальними підходами до розуміння пам’яті та ревіталізації просторів.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до занять!

Пресцентр УДПУ