Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти – найбільший структурний підрозділ Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, випускники якого – компетентні фахівці, що працюють у різних галузях економіки.

Навчання в інституті економіки та бізнес-освіти – це можливість здобути фундаментальну якісну освіту. Це активна наукова діяльність (магістратура, аспірантура, докторантура; участь у студентських олімпіадах, конкурсах, конференціях); цікаві практики (зокрема, за кордоном) та подальше працевлаштування; поглиблене вивчення двох іноземних мов; стажування за кордоном.

Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти відкритий для молодих людей, які бачать себе успішними бізнесменами та підприємцями, керівниками органів державної влади та викладачами вищих навчальних закладів, фахівцями з маркетингу чи менеджменту, фінансовими або комерційними директорами, експертами-товарознавцями, страховими агентами чи спеціалістами з питань фінансово-економічної безпеки установ, банків та ін.

Зробіть правильний вибір на шляху до омріяної професії! Інститут економіки та бізнес-освіти УДПУ допоможе вам стати справжнім профі в бізнесі та економіці.

Пресцентр УДПУ