Цього тижня на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників пройшла XІХ обласна виставка педагогічних технологій «Освіта Черкащини – 2014», присвячена 200-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка, 60-річчю утворення Черкаської області та 70-й річниці визволення області і України від фашистських загарбників. Мета виставки – популяризація кращого досвіду професійної діяльності працівників освіти області, впровадження новітніх технологій у педагогічну практику. Основна проблематика виставкових матеріалів: шляхи реалізації Концепції розвитку освіти; впровадження нових державних стандартів; перспективи розвитку профільної старшої школи.




Педагогічні працівники регіону, що відвідали виставку, жваво цікавилися науковим доробком викладачів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. А вибирати було з чого, адже науковці університету представили в павільйоні УДПУ понад сотню видань – навчальні посібники, підручники, монографії, методичні рекомендації для вчителів.






У рамках виставки було організовано роботу семінарів, майстер-класів з актуальних проблем освітньої діяльності, проведено конкурс на кращу серію цифрових ресурсів для навчально-методичного забезпечення викладання навчальних дисциплін у 1 – 11 класах.

Пресцентр УДПУ