Під таким девізом пройшла урочиста церемонія вручення дипломів магістрам денної та заочної форми навчання факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Церемонію вручення відкрила проректор з інноваційних досліджень та європейської інтеграції, доктор педагогічних наук, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Наталія Коляда, яка від імені ректора університету професора Олександра Безлюдного, від себе і колективу ЗВО привітала випускників. «Нехай вам щастить у світі обраної професії. Нехай збуваються всі ваші мрії і життєві плани. Несіть по життю гідно статус випускника УДПУ імені Павла Тичини. Прославляйте рідну альма-матер славетними вчинками і гідними справами. Ми впевнені, що будемо вами пишатися!»

Від імені випускників Юлія Песоцька висловила щиру вдячність науково-педагогічному колективу, працівникам деканату та декану факультету за можливість всебічно розвиватися, впроваджувати власні проєкти та ініціативи, грунтовні знання.

Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу в залі. Творчі колективи дарували глядачам насолоду своїми вокальними номерами.

Шановні випускники! Щиро вітаємо вас з отриманням дипломів! Пам’ятайте свій рідний університет, у стінах якого ви провели кращі роки студентського життя! Не зупиняйтеся на досягнутому! Бажаємо, щоб отриманий диплом магістра став не просто документом про вищу освіту, а ключиком, що відчинятиме будь-які двері на шляху до вашого професійного успіху!

Пресцентр УДПУ