Студент факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Ярослав Петриченко визнаний кращим боксером міста останніх років.

На Дні міста під час урочистостей на центральній площі голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, подарувавши Уманській ДЮСШ сучасний боксерський ринг, привітав Ярослава Петриченка із успіхами на боксерському ринзі, яких він добивається упродовж останніх років, а також вручив йому цінний подарунок.


Після привітання на новому ринзі відбулися боксерські поєдинки в різних вагових категоріях, участь в яких взяли студенти ІІІ курсу факультету фізичного виховання нашого університету Андрій Смірнов та Ярослав Петриченко. (За задумом організаторів під 19 найкращих уманських боксерів різних вікових категорії були запрошені відповідного рівня бійці з Кіровограда, Білої Церкви, Тального, Василькова, Монастирища, Іллінців).


У ваговій категорії до 64 кг Андрій Смірнов за очками переміг свого суперника Романа Кубанського з Кіровограда, Ярослав Петриченко у ваговій категорії до 69 кг у першому раунді технічним нокаутом здолав також кіровоградського боксера Олександра Сажинського.

Пресцентр УДПУ