11квітня у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулося урочисте відкриття ХХІІІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – 2013» та ХІІ Міжнародної виставки закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном». Організатори заходу – Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Товариство «Знання» України та Київський молодіжний центр праці.

На виставці, яка тривала протягом трьох днів, були представлені 65 українських та 71 закордонний вищий навчальний заклад, зокрема з Республіки Польща, Російської Федерації, Чеської Республіки, Канади, Французької Республіки, Латвійської Республіки, Литовської Республіки, Федеративної Республіки Німеччина, Швейцарської Конфедерації, Держави Ізраїлю, Італійської Республіки, Великої Британії, Сполучених Штатів Америки та ін.

В урочистому відкритті виставки взяли участь заступник Міністра освіти і науки України Олексій Дніпров, заступник голови КМДА Віктор Корж, Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, заступник Міністра науки та вищої освіти Республіки Польща Яцек Гулінський, Надзвичайний і Повноважний Посол Польщі в Україні Генрик Літвін, другий секретар Посольства Чеської Республіки в Україні, директор Чеського центру у Києві Дагмар Остржанська, керівники вищих навчальних закладів з усієї України, а також освітяни, студенти та представники ЗМІ.


Після привітань почесних гостей відбулося урочисте нагородження переможців рейтингового виставкового конкурсу ХХІІІ Міжнародної виставки «Освіта та кар’єра – 2013».

За багаторічнийі плідний розвиток співпраці з науковими та освітніми інституціями зарубіжжя університет удостоєний Гран-прі у номінації «Міжнародне співробітництво у галузі освіти і науки». Нагороду отримувала ректор університету – доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України Наталія Побірченко.

Вітаємо колектив університету з вагомою перемогою!


Детальний фоторепортаж з виставки можна переглянути тут.

Пресцентр УДПУ