На факультеті фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини активно допомагають майбутнім вступникам готуватися до зовнішнього незалежного оцінювання.

6 лютого 2019 року на базі Любашівського НВК І-ІІІ ступенів–гімназії к.п.н., доцентом Тетяною Годованюк та к.п.н. Іриною Тягай для учнів 11-их класів проведено безкоштовні експрес-курси підготовки до ЗНО з математики.

Робота курсів була спрямована на розгляд типових завдань з математики, які можуть бути представлені у сертифікаційних роботах та під час яких, як показує проведений аналіз результатів ЗНО попередніх років, здобувачі освіти допускають найбільше помилок. Обговорювали можливі методи розв’язування таких завдань та визначали найраціональніші.

9 лютого 2019 року в УДПУ було проведено безкоштовну пробну сесію зовнішнього незалежного оцінювання з математики, метою якої було ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

В пробному ЗНО взяли участь учні закладів загальної середньої освіти м. Умань та прилеглих районів: Уманського, Христинівського та Жашківського.

Детальніше читайте за посиланнями:

fmf.udpu.edu.ua

fmf.udpu.edu.ua

Пресцентр УДПУ