23 квітня на факультеті соціальної та психологічної освіти УДПУ імені Павла Тичини відбулася головна подія року - фестиваль «Кращі з кращих». Сьома церемонія нагородження найдостойніших зібрала в актовій залі університету велику кількість науково-педагогічних працівників та студентів факультету. Гостями на святі стали проректор з гуманітарних питань Наталія Ревнюк, начальник відділу у справах сім`ї та молоді Уманської міської ради Наталія Вдовиченко, а також представники Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г.Шевченка та Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу.

Переможців визначили у 12 номінаціях. Кращою старостою визнали Анастасію Новак, студентом року – Світлану Цихоню, кращим студентом-науковцем – Віолету Загоруйко, кращим куратором – кандидата педагогічних наук Наталію Левченко, волонтером року – Оксану Ошовську, активістом факультету – Анастасію Єскіну, найактивнішим студентом-першокурсником – Євгена Юрчака. 11 група факультету соціальної та психологічної освіти одержала перемогу у номінаціях «Краща група» та «Кращий проект в межах табору «Дія». Іменними стипендіатами ім.А.І.Кагальняк стали Сергій Кондратьєв та Світлана Цихоня – студенти-науковці, які з гідністю несуть звання майбутнього психолога.

Вперше цього року визначили номінантів в категорії «Відкриття року», переможцями в якій стали сестри Анна та Світлана Буртна. В номінації «Приз глядацьких симпатій» перемогу одержала викладач Наталія Левченко.

Для оголошення переможців, вручення їм грамот та особливих нагород - «Нік» на сцену були запрошені проректор з гуманітарних питань Наталія Ревнюк, начальник відділу у справах сім`ї та молоді Уманської міської ради Наталія Вдовиченко, представники адміністрації факультету, науково-педагогічні працівники.

Пресцентр УДПУ