Днями на факультеті соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулося свято, яке зібрало в єдину дружну родину випускників, викладачів, батьків та друзів. Це свято з нагоди вручення дипломів випускникам 2017 року.

На початку зібрання із вітальним словом виступила декан факультету, кандидат педагогічних наук, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Оксана Кравченко. Вона побажала молодим фахівцям - соціальним педагогам, практичним психологам та соціальним працівникам - успішного старту на новій стежині майбутнього, удачі та терпіння.

Слова привітання також адресували випускникам їхні наставники: доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри психології Олександр Сафін, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Ірина Албул, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Вікторія Полєхіна, кандидати психологічних наук, доценти кафедри психології Світлана Діхтяренко та Лариса Данилевич.

Зі словами вдячності педагогічному колективу за отримані знання, вміння та навички, за щирість у стосунках, терпіння та повагу виступила випускниця Оксана Повх.

Особливо зворушливою була промова від батьків. Мама випускниці Тетяна Вихристюк подарувала всім присутнім музичне вітання.

Урочиста програма доповнилася також виступами Тетяни Бадяки, Наталії Сітарчук, Світлани Остропольської, Романа Дацька, Анастасії Новак. А художньо-гімнастичний виступ учениці 4-го класу загальноосвітньої школи № 1 Іринки Погорілої глядачів просто зачарував.

Шановні випускники! Щиро вітаємо Вас із закінченням навчання і бажаємо впевнених кроків у майбутньому, плідних здобутків, щасливих доріг!

Пресцентр УДПУ