Москва стала ближчою завдяки участі студентів і аспірантів університету у міжнародній конференції «Соціальне управління у ХХІ столітті: особистість, суспільство, бізнес, влада», яка відбулася нещодавно в Академії соціального управління в Москві.

Наш університет представили: викладач кафедри економіки підприємства, аспірант Катерина Музиченко, магістрант факультету іноземної філології Єлизавета Заболотна і магістрант економічного факультету Катерина Замулянець. Їхні доповіді, виголошені на пленарному засіданні, викликали значний інтерес, засвідчений багатьма питаннями із залу.



Російські й українські студенти взяли участь у засіданні інтелектуально-дискусійної організації «Майбутнє» на тему «Росія – Україна: перспективи співпраці», яке ще раз підтвердило тісне переплетення українських і російських доль у спільній історії й сьогоденні.


Спілкування не обмежилося конференційною залою – російські студенти показали гостям Виставку досягнень народного господарства, Третьяковську галерею, Арбат, Красну площу, музеї Кремля, грандіозну панораму Москви з Останкінської вежі і багато інших місць, які творять неповторну атмосферу міста.



Під час конференції було підписано угоду про співпрацю між нашими навчальними закладами. Сподіваємося на подальше плідне співробітництво, адже саме від молоді залежить майбутнє обох держав.

Пресцентр УДПУ