Молодіжний центр «START» факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини увійшов до Асоціації молодіжних центрів України. Рішення про його вступ було прийнято наприкінці лютого 2021 року.

Метою Спілки є здійснення супроводу та підтримки діючих молодіжних центрів усіх форм власності та допомога у розвитку нових задля забезпечення сприятливих умов всебічного розвитку молоді та підвищення молодіжної участі у процесі прийняття суспільно-важливих рішень. Діяльність Асоціації ґрунтується на таких принципах роботи: громадянська освіта молоді через участь у суспільній діяльності, національно-патріотичне виховання, розвиток волонтерства та мобільності молоді, реалізація творчого потенціалу молодих людей, промоція здорового способу життя, зайнятість у вільний час, молодіжне підприємництво.

Членство в Асоціації молодіжних центрів України – це можливість для реалізації та досягнення більш глобальних цілей та завдань, обмін досвідом та ідеями, створення та організація спільних проєктів та заходів тощо.

Пресцентр УДПУ