5 – 6 липня представники Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини - магістрантка факультету іноземних мов Лілія Огородник та провідний фахівець відділу наукових досліджень, інновацій та міжнародного співробітництва Богдан Семчук взяли участь у другому навчальному модулі програми розвитку лідерського потенціалу університетів України.

Під час заходу молоді лідери обговорили низку актуальних питань, пов’язаних із реформами та інноваціями в освіті, їх реалізацією і втіленням на практиці. Учасники проекту змогли спробувати себе у ролі коучерів, опрацювали систему принципів переконання за Чалдіні, розглянули моделі розвитку команди Такмана.

Сподіваємося, що отриманий досвід учасників принесе успіх у їх подальшому кар’єрному розвитку і буде застосовуватися на практиці.

Нагадаємо, що Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини цьогоріч за результатами конкурсного відбору став учасником третього циклу «Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України», що проводиться Британською Радою в Україні в партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Фундацією лідерства у вищій освіті (Велика Британія) та реалізується за підтримки МОН України.

Пресцентр УДПУ