Наприкінці жовтня 2021 р. в м. Умань проходив регіональний етап програми особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець».

Форум організовано за підтримки Мiнiстерства молоді та спорту України, Української академії лідерства спільно з USAID ВзаємоДія, Управління у справах сім’ї молоді та спорту України, Черкаської обласної державної адміністрації та Уманської міської ради.

Учасників заходу вітали Уманський міський голова Ірина Плетньова, заступник Міністра молоді та спорту України Марина Потапенко, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Іван Солодкий.

Упродовж трьох днів молодь мала можливість познайомитись із роботою влади, бізнесу та громадських формувань міста Умань та Уманського району, вчилася складати та презентувати проєкти. Учасники обговорювали всі важливі для людства та міста теми: екологія, здоров’я нації, збереження українських звичаїв та традицій, захист безпритульних тварини.

Детальніше на сайті

Студенти отримали нові знання, розширили горизонти лідерських якостей і долучилися до процесів державотворення.

Також учасникам форуму було представлено результати реалізованого проєкту «Культурно-рекреаційно-туристична Черкащина: інклюзивно-соціальна 3D-карта», який виконувався студентами факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ імені Павла Тичини.

Даний проєкт – гарна можливість для креативної, розумної та цілеспрямованої молоді впливати на розвиток та творення держави.

Пресцентр УДПУ