Ось уже 70 років поспіль 1 червня, у перший день літа, весь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. Це не тільки свято життя, радості, щирого дитячого усміху, добра, ласки, але й турботи, захисту та піклування про підростаюче покоління.

Діти ‒ наш найдорожчий скарб, наше світле майбутнє. Вони літо, що ніколи не закінчується та яскраві промінчики тепла, що гріють душу батьків.

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини ‒ заклад, де уже 90 років навчаються майбутні вчителі, які допомагатимуть дітлахам робити свої перші кроки в життя. Підтримуватимуть, даватимуть поради й справді захищатимуть від негод, що ними повниться світ. Дуже шкодуємо, що цьогоріч через карантинні обмеження позбавлені можливості спілкування з малечею. Можемо лише в спогадах поринути в минулі роки та пригадати яскраві події із університетського життя, які відбувалися в Міжнародний день захисту дітей.

З нагоди свята бажаємо дітям планети Земля міцного здоров’я, радісного дитинства в оточенні рідних і друзів, здійснення світлих мрій та сподівань. А батькам зичимо сил і терпіння у вихованні дітей, любові, добра, миру і впевненості у завтрашньому дні.

Те якими ми виховуємо своїх дітей, показує якою буде наша країна в найближчому майбутньому.

«Найкращий спосіб зробити дитину хорошою ‒ це зробити її щасливою...»(Оскар Уайльд).

Пресцентр УДПУ