12 серпня у всьому світі відзначався Міжнародний день молоді.

За інформацією із сайту факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини ідея відзначення Міжнародного дня молоді була запропонована прогресивною молоддю ще 29 років тому у м. Відень, Австрія. Це рішення було підтримано на І сесії Світової конференції Міністрів у справах молоді у серпні 1998 року та 54 сесією Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних націй у 1999 році.

В нашому університеті навчається талановита студентська молодь. На факультеті соціальної та психологічної освіти за ініціативи молоді та безпосередньої їхньої участі функціонує Молодіжний центр «Start». Впроваджено в освітній процес освітньо-професійну програму «Соціальна робота (Молодіжна робота)». Головна мета підготовки професіоналів з молодіжної роботи – для молоді, самою молоддю, силами та ідеями молоді.

Шановна молодь – абітурієнти, здобувачі, науково-педагогічні працівники! Колективи факультетів та університету вітає Вас з Міжнародним днем молоді! Від кожного з Вас залежить майбутнє нашої країни, Ви змінюєте її на краще, тому що Ви є генераторами ідей, думок, проєктів. Бажаємо Вам творчих злетів, розумних ідей, неперевершених планів змінювати наше суспільство на краще.

Пресцентр УДПУ